TJÄNSTER

Ekonomisk Rådgivning


Det första vi behöver gå igenom vid rådgivning är hur din förändringsplan ska finansieras. Det kan handla om ett jobb vid sidan av, sparkapital eller lån. Oavsett vilket är det viktigt att göra en rimlig budget för din planerade förändring. 

Sparkapital


Vi kan tillsammans se över ditt sparande så att det växer på ett önskvärt sätt i linje med din förändringsplan. Mentorskapet erbjuder ekonomisk rådgivning för ditt sparande. 

Lån


Innan du bestämmer dig för att låna till din förändringsplan är det viktigt att du försäkrar dig om att klara av att betala ränta och eventuella amorteringar. 

Personligt Mentorskap


Ett personligt mentorskap ger dig en skräddarsydd grund att stå på i yrkeslivet. Oavsett om du vill in på arbersmarknaden eller om du vill ta nästa steg i karriären är det något som kan dig ett personligt lyft. Stort lycka till med din karriärutveckling. 

Nästa steg i karriären?


Det kan underlätta mycket med vägledning för att nå fram till sitt drömyrke. Här ges du en god möjlighet att pröva dina vingar. 

Arbetslös?


Det kan underlätta mycket med vägledning för att få in en fot på arbetsmarknaden, Här ges du en god möjlighet att visa din vassa sida. 

Centrala Investeringar


Den viktigaste komponenten i din utveckling på arbetsmarknaden är ett tilltalande CV. Tillsammans kan vi formulera ditt CV för att matcha din kompetens mot arbetsmarknadens behov på ett optimalt vis. 

cv


CV är din meritförteckning och kan ställas upp på olika sätt. Tillsammans tar vi fram ett CV som passar dig allra bäst och som kan leda fram till drömjobbet. 

Personligt brev


I personligt brev ger du i styckeformat en mer utförligt bild av dig själv. Tillsammans kan vi ta fram ett personligt brev som är tilltalande för arbetsgivare.